Horeca schorten, gemaakt in Nederland
Gratis levering
Prijzen Exclusief BTW

Veelgestelde vragen

Advies

Bij ons kun je advies krijgen per telefoon, mail of in de showroom. Neem contact met ons op +31 (0)592 264975 of per mail: info@sigro.nl. We helpen u graag!
We zijn fabrikant van schorten en sloven, er is dus veel mogelijk. Neem contact met ons op, dan kunnen we een passende offerte maken!
Bij grotere aantallen kunnen we scherpere prijzen hanteren. Neem hiervoor contact met ons op. We maken voor u een scherpe offerte!

Betalen

1. Ideal 2. Bankoverschrijving 3. Creditcard (Mastercard/Visa)
Heb je een kortingscode van ons ontvangen? Dan kun je deze eenvoudig in de winkelwagen activeren in het vakje met de tekst: couponcode. Let op: je kunt maar 1 kortingscode per bestelling gebruiken.

Bestellen

Is je order geplaatst maar ben je toch van gedachte veranderd? Dan kan je de order bij ons - indien nog niet in productie genomen - gewoon annuleren. Dit kan je doen door contact op te nemen met de klantenservice via info@sigro.nl of door te bellen naar +31 (0)592 264975
Is je order geplaatst maar ben je toch van gedachte veranderd? Dan kan je de order bij ons - indien nog niet in productie genomen - gewoon wijzigen. Dit kan je doen door contact op te nemen met de klantenservice via info@sigro.nl of door te bellen naar +31 (0)592 264975
Bij elk product staat het minimale aantal vermeld. Bij een lager aantal kunnen we niet meer kostenefficiënt produceren, vandaar dit het minimale aantal.
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bezorgen

De DPD komt standaard 2 a 3 keer bij u. Mocht het na een aantal keren niet lukken, dan nemen we contact met u op.
Doordat wij de schorten en sloven speciaal voor u maken in ons atelier, is de levertijd 5 tot 15 dagen. Heeft u een spoedbestelling of wilt u de exacte leverdatum weten. Neem dan contact met ons op.

Schorten en Sloven

Een zak op de voorzijde van uw schort of sloof. De zak bestaat uit 2 delen, scheiden door stiknaad in het midden. Afmeting: 38 breed 21 cm hoog
Een zak op de voorzijde van uw schort of sloof. De zak bestaat uit 2 delen, scheiden door stiknaald in het midden. Afmeting: 47 breed 21 hoog
Zakje aan de rechterzijde van het schort of sloof. Afmeting: 18 cm breed 20 hoog
Aan de zijkant brengen we een figuurnaad aan voor een beter draagcomfort en een betere pasvorm. Figuurnaad is een driehoekige plooi, die in een punt uitloopt. Dit zorgt bij grotere schorten voor een betere pasvorm. Het schort volgt de lichaamscontouren beter.
De split in het midden van de sloof, zorgt ervoor dat de drager zich makkelijker kan bewegen.
Door middel van een verstelbare nekband kun je het schort in hoogte aanpassen. De nekband kan worden versteld door middel van een gesp of drukknopen.
Voor onze horeca schorten gebruiken wij een kwaliteit van 245 gr/m2 en bestaan uit 65% polyester en 35% katoen. Een hoge kwaliteit materiaal is de juiste basis voor elke schort of sloof. Daarom werken wij samen met de beste stoffen leveranciers. Hoge en consistente kwaliteit van alle stoffen; Uitsluitend gebruik van topkwaliteit garens Wasbaar op een hoge temperatuur van 90 graden. Kwaliteitscontroles in geaccrediteerde laboratoria Fabrieken met 100% kwaliteitsinspectie, gecombineerd met strenge interne kwaliteitscontroleprocedures in Nederland. Oeko-Tex certificering voor ons volledige assortiment. Gegarandeerde kleurconsistentie op de lange termijn.
In plaats van 1 stiknaad, brengen wij 2 stiknaden aan. Dit geeft het schort of sloof een iets stoerdere uitstraling.
Standaard wordt het schort of sloof met dezelfde kleur garen gestikt. Soms is het leuk om een contrasterende kleur garen te gebruiken. Dit is de optie 'andere kleur garen'. De optie kunt u in de configurator gebruiken.

Bedrijfslogo borduren

De personalisatie techniek borduren heeft een hoge kwaliteit en gaat net zo lang mee als het product zelf. Uitermate geschikt voor intensief gebruik in de horeca.
Voordat we gaan produceren ontvangt u eerst een definitieve proef. Deze digitale proef kunnen we vrijblijvend aanpassen totdat deze helemaal naar wens is.

Retour & Service

De meeste schorten worden speciaal voor u gemaakt. U kunt ze daarom niet zonder reden retourneren. We kunnen een gratis sample toezenden, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Mochten de schorten kapot zijn of niet volgens afspraak zijn geleverd. Neem dan contact met ons op.
Wanneer je product defect is geleverd bieden wij hierbij alvast onze excuses aan. Neem direct contact op met onze klantenservice via +31 (0)592 264975 of per mail en stuur gelijk eventueel foto’s mee. We staan voor onze kwaliteit en zullen altijd met een oplossing komen.
0

Your Cart